Το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών ολοκλήρωσε με επιτυχία την συμμετοχή του στο πρόγραμμα ‘Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου’ το οποίο διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

ην Παρασκευή στις 14/05/21 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια Ευρωπαϊκής πορείας για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα».

To Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας για τρίτη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” με τη συνεργασία και τη στήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρακολούθησε μια ψηφιακή παρουσίαση (vitrtual tour) στο European Commission Visitors‘ Centre, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη συζήτηση θεμάτων της ευρωπαϊκής επικαιρότητας και επίσημη προσκεκλημένη την Ελληνίδα ευρωβουλευτή κα Εύα Καϊλή.